Despre noi Servicii Contact Testimoniale

Testimoniale

"Dorind sa imi reamenajez locuinta am contactat echipa ORIZONT GLASS si am cerut detalii suplimentare legate de serviciile pe care le ofera. Am convenit asupra lucrarilor si am inceput colaborarea. Sunt foarte multumit de serviciile oferite in amenajari exterioare cu sticla. Merita angajata o asemenea echipa ce lucreaza la cele mai inalte standarde."
Dorian Popa


" Vara trecuta am luat decizia de a-mi renova locuinta insa nu gaseam nicio firma care sa ma ajute. Asa ca am cautat pe internet si am gasit echipa Orizont Glass, o echipa de profesionisti. Au venit acasa la mine, mi-au facut o oferta pe care am acceptat-o iar, in scurt timp, mi-am renovat casa dupa planurile mele. Sunt foarte multumita de seriozitatea si profesionalismul celor de la Orizont Glass".
Alina Luca

 

"Am placerea de a fi unul dintre beneficiarii serviciilor Orizont Glass. Daca ar fi sa caracterizez echipa orizont Glass in 3 cuvinte acestea ar fi: seriozitate, profesionalism, rapiditate"
Carla Soare


"O firma de profesionisti. Preturi foarte avantajoase si adaptate oricarui buget. Apelati cu incredere!"
Virgil Antolini


"Am apelat la Orizont Glass pentru realizarea de mobilier din sticla. Serviciile oferite sunt de calitate. Sunt extrem de incantata ca sunt clientul acestei firme si, cu siguranta, pe viitor, voi mai apela la serviciile lor"
Diana Anastasiu

Oferim transport si montaj
in toata tara
Contact Rapid
tel: 0732088841
tel: 0762869676
e-mail: office@amenajari-cu-sticla.ro
(c) 2012 amenajari cu sticla